Telepítés

Gyártósorok áthelyezése, telepítése

A termelő berendezések esetében ugyanúgy, mint egy irodai eszköz esetében releváns lehet a helyváltoztatás igénye. Tapasztalataink alapján ezekben az esetekben válik szükségessé külső tapasztalattal rendelkező erőforrások bevonása, tekintve ezen folyamatok komplexitását és szakértelem igényét.

A speciális kezelési, szállítási igény mellett a gyártósorok áthelyezésekor szükséges lehet azok megbontása, szétszerelése mindez megfelelő kompetenciát követel meg, hiszen ezekben az esetekben az esetleges hibák jelentős károkat okozhatnak.

Telepítési munkáinkat kiemelten kezeljük a fentiekben bemutatott kockázati tényezők és projektek előkészítésének hangsúlyossága miatt.

Minden esetben megbízóinkkal közösen kerülnek kidolgozásra az egyes folyamatlépések a potenciális kockázatok figyelembe-vételével.

Autóiparra specifikált professzionális szolgáltatásunk figyelembe veszi az autóiparban elvárt hibamentes és pontos szolgáltatásokat.

Amennyiben érdeklődik gyártósor áthelyezési, telepítési szolgáltatásaink iránt, kérjük keresse tapasztalt munkatársainkat!

  Vissza a szolgáltatásokra