Cégbemutató

Úgy véljük, hogy a valós üzelti seikerekhez a Megrendelőnk bizalmára van szükség.

A legjobb megoldások Önnek

Cégünk alapvető célja az ipar területén működő gyártóüzemek részére kimagasló színvonalú műszaki és technikai támogatás nyújtása.

Tapasztalatunk szerint számos olyan helyzet adódik ahol a folyamatok hatékony megváltoztatására van szükség. Általánosságban elmondható, hogy ezen folyamatok átrendezése – adódóan eseti jellegükből – extra feladatot jelent megrendelőink számára, melyre nem lehet kellőképpen felkészülni. Legyen szó akár csak egy új berendezés vagy gyártósor telepítéséről, áthelyezéséről, új munkaállomás létrehozásáról. Az eseti feladatok ellátására emberi erőforrást tervezni és fenntartani gazdasági szempontból irracionális. A költséghatékonyság is arra készteti általában megrendelőinket, hogy a karbantartási támogató folyamatokat végző dolgozók létszámát, munkaidejét is bizonyos keretek között tartsák. Ugyanakkor az is belátható, hogy a gyártó berendezések nem minden karbantartási feladata látható el üzem közben. Problémát jelenthet a folyamatos munkarend illetőleg az általában szinte maximális kapacitás-kihasználtság mellett ezen feladatok ellátása. Ilyen esetekben merülnek fel a szabadnapok, ünnepnapok illetve az üzemszünetek, éjszakai órák alternatívaként. A saját munkaerő delegálása ezeken a napokon és időpontokban általában nehézkes. Erre szeretnénk megrendelőinknek egy teljes-körű, minden időpontban rendelkezésre álló „legjobb megoldás lenni”.

Úgy véljük, hogy mindehhez a Megrendelőnk bizalmára van szükség. Alapvetően a következő szolgáltatásjellemzők azok, amelyek hivatottak biztosítani azt, hogy elérjük munkavégzésünk mellett fő célunkat a Megrendelőink elégedettségét.

Rendelkezésre állás

Fontosnak tartjuk kiindulva az ipari kapacitások kihasználtságából, hogy Megrendelőink ténylegesen szinte úgy kalkulálhassanak cégünkkel, mintha részei lennénk saját belső támogató folyamataiknak.

Ennek egyik legfontosabb tényezője az időbeli rendelkezésre állás. Szerződéses partnereinknek Magyarország területén akár 12 órán belül képesek vagyunk a vállalt munkafeladatot megkezdeni.

Felkészültség, kompetenciák

Munkatársaink felkészült az ipari gyártósorok telepítésében, karbantartásában több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek.

A munkaerő kiválasztásánál és foglalkoztatásánál alapvető szempont a kifejezetten ipari és/vagy autóipari gyártósorok kezelésében, karbantartásában és telepítésében szerzet minimum 10 éves szakmai gyakorlat megléte. A szervezési és irányítási folyamatokat erőforrások meghatározását szerelő és mérnök team végzi. A technikai támogatáshoz emelő-berendezésekkel, speciális szerszámokkal, informatikai háttérrel rendelkezünk. Programozási és tervezési folyamatok végzésére is rendelkezünk saját kompetenciákkal. Amennyiben megrendelői oldalról új eszköz tervezésére és legyártására van szükség, szintén hatékony segítséget tudunk nyújtani. Legyen szó akár egy kéziszerszámról, akár komplett munkaállomásról.

BIZTONSÁG MEGRENDELŐINKNEK

Felelősség az elvégzett munkáért. Belelátva az egyes ipari folyamatokba a határidőkbe, darabszámokba pontosan ismerjük egy hiba jelentőségét. Nem szerződést szeretnénk teljesíteni és evidenciaként felelősségbiztosítást emlegetni, hanem a munkát elvégezni olyan módon arra a határidőre, ahogy a Megrendelő akarja.

Kiszámíthatatlanság kicsit másképpen…

Munkatársaink adódóan tevékenységünk jellegéből számos megoldást láttak munkájuk során. Magától érthetődően titoktartást vállalunk minden egyes megismert ipari technológia és megoldás tekintetében, azonban az „un. rutin” számít egy megoldás megkeresésekor. Számos esetben előfordult, hogy munkatársaink ott voltak, megismerték, látták, javasoltak, megvalósult és jobb lett.

Berendezés-alkatrész menedzsment

Tapasztalatunk szerint az egyes ipari berendezés meghibásodásakor problémát jelenthet az alkatrész beszerzése.

Ennek példaként oka lehet a berendezés kora, vagy az adott gép dokumentációjának hiánya. Ilyen esetekre felkészülve kapcsolatot tartunk fel nyugat-európai kereskedő és gép-gyártó vállalkozásokkal, akiknek –tekintettel az egyedi alkatrészekre – nem releváns magyarországi képviselet létrehozása.

Irányítási rendszerek

A Kft. üzleti stratégiájában kiemelt szerepet kapott a minőség iránti elkötelezettség. A minőségi elvárásoknak való megfelelés az ágazat egészét jellemzi, a Megrendelők által támasztott igények egyre nagyobb mértékben befolyásolják a szakma ez irányú fejlődését.

Alapvetően közel azonos technológiai felszereltséggel, már-már kizárólag a szakma elhivatottságán, a szervezetek fejlettségén, a folyamatok szabályozásán és a rendelkezésre álló emberi erőforrások szakmai potenciáján, képzettségén és önmagukkal szembeni igényességén, mondhatni szemléletmódján alapul a minőség teljesítése.

A minőségi célok megvalósítása érdekében döntött a Társaság az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetése mellett.

Wéber András